Over mij

Mijn naam is Sandra van Rooij. Samen met mijn man, kinderen en konijnen woonachtig in Valkenswaard. Ik ben gediplomeerd konijnendeskundige en volg met regelmaat nog diverse cursussen en bijscholing om mijn kennis omtrent konijnen zover mogelijk uit te breiden. Ik hoop met mijn kennis andere konijneneigenaren te kunnen adviseren, informeren en inspireren.

Naast mijn passie voor konijnen ben ik een creatieve duizendpoot. Door mijn creativiteit te combineren met mijn passie voor konijnen is Keutel & Ko ontstaan.

Naast de webshop, waar ik naast handgemaakte accessoires ook voeding, knaagmateriaal en andere leuke hebbedingen verkoop,  kun je bij Keutel & Ko ook terecht voor deskundig advies. Heb je vragen over je konijn(en) of wil je ook graag konijnen maar weet je niet zo goed waar je allemaal rekening mee moet houden?

Volg dan vooral ook de Keutel & Ko blog en facebook pagina, waar ik met regelmaat ook tips over het houden en verzorgen van konijnen zal delen. Er is ook een brochure over huisvesting beschikbaar, bij interesse neem gerust contact op middels ons contactformulier.