Ice-pod

9,95

Konijnen hebben moeite om hun warmte kwijt te kunnen. Op hele hete dagen komt het dus vrij snel voor dat zij extra verkoeling nodig hebben. Een Ice Pod is dan een makkelijke en snelle manier om je konijn op een verantwoorde manier verkoeling aan te bieden.

Op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Konijnen hebben moeite om hun warmte kwijt te kunnen. Op hele hete dagen komt het dus vrij snel voor dat zij extra verkoeling nodig hebben. Een Ice Pod is dan een makkelijke en snelle manier om je konijn op een verantwoorde manier verkoeling aan te bieden. Nadat de schijf tenminste 4 uur in de diepvries heeft gelegen plaats je deze schijf met of zonder hoes in het verblijf. Zo geef je je konijn de keuze of ze erbij of er tegenaan willen liggen. Als een konijn niet op de Ice Pod gaat liggen wil dat niet zeggen dat je konijn er geen profijt van heeft. Er komt best wel een flinke kou vanaf. In de buurt liggen van de Ice Pod kan dus al voldoende zijn. Het is verstandig minimaal 2 schijven in huis te hebben. Zo heb je altijd een koele Ice Pod in de diepvries als je de andere Ice Pod in het verblijf hebt liggen.

De ice-pod is voor konijnen zonder hoes te gebruiken, veel konijnen vinden een hoes wel prettig. Wil je deze gebruiken voor een cavia dan moet je er wel een hoes om heen gebruiken omdat cavia’s geen vacht op de pootjes hebben.

Wij hebben voor de Ice Pod eigen gemaakte hoezen van een mooie kwaliteit badstof in de collectie

Extra informatie

Gewicht 600 g
Afmetingen 23 × 23 × 4 cm